Khóa học lập trình Java miễn phí: Đăng ký & Download free

Ưu đãi tài khoản premium miễn phí/giá rẻ

Chia sẻ khóa học Lập trình viên Java full, top khóa học Java full stack, khóa học kỹ năng lập trình Java thành thạo trong 4 tuần và Khóa học lập trình Java cho người mới bắt đầu.

Xem thêm: Nền tảng nào để học lập trình cơ bản? Pluralsight, Treehouse hay Codecademy

Khóa học lập trình Java là gì?

Java là một trong 10 ngôn ngữ lập trình được sử dụng phổ biến nhất hiện nay. JAVA có thể được tìm thấy trong hầu hết mọi hệ điều hành và ứng dụng. Do dễ sử dụng và linh hoạt khiến Java trở thành ngôn ngữ lập trình được ưa chuộng trong các doanh nghiệp lớn và nhỏ, bao gồm các tập đoàn công nghệ lớn như Google, Twitter, Netflix, Amazon, Meta, LinkedIn và Amazon.

Khóa học lập trình Java là các khóa học cung cấp hướng dẫn chi tiết để người học thành thạo một hoặc một số kỹ năng sử dụng ngôn ngữ lập trình Java để thực hiện một/nhiều dự án IT trong thực tế.

Hiện nay có rất nhiều khóa học lập trình Java miễn phí và trả phí. Và hầu hết các khóa học được chia sẻ trong bài viết này đều là các khóa học được nhiều người dùng yêu thích và MIỄN PHÍ trong một thời gian ngắn (MIỄN PHÍ VĨNH VIỄN các bạn nhé, nếu bạn đăng ký trong thời gian diễn ra ưu đãi).

Xem thêm: Cập nhật chia sẻ khóa học miễn phí và các chương trình ưu đãi

Các nhà phát triển Java là một trong những chuyên gia được săn đón nhiều nhất và được trả lương cao trong ngành công nghệ. Theo Glassdoor , mức lương trung bình hàng năm của một nhà phát triển Java ở Mỹ là 98.560 USD. Một nhà phát triển Java cũng xếp ở vị trí thứ 9 trong danh sách 50 công việc tốt nhất năm 2022 theo thống kê của Glassdoor , với mức độ hài lòng trong công việc là 4,1 trên 5.

Ngoài bản chất sinh lợi của nghề nghiệp, đây là 10 lý do hàng đầu tại sao bạn nên học lập trình java.

Xem thêm: JavaScript And PHP And Python Programming Complete Course | Free

10 lý do hàng đầu để học lập trình Java

1. Java dễ học

Java thân thiện với người mới bắt đầu và là một trong những ngôn ngữ lập trình phổ biến nhất đối với các nhà phát triển mới. Nó có cú pháp tương tự như tiếng Anh và cho phép bạn viết, sửa lỗi, biên dịch và học lập trình java nhanh chóng.

2. Java rất linh hoạt

Java tuân theo nguyên tắc ‘viết một lần và chạy mọi nơi’ và có thể được sử dụng để lập trình các ứng dụng sử dụng các nền tảng khác nhau. Nó có nhiều tính năng khác nhau như liên kết dữ liệu, đặc điểm độc lập với nền tảng, mã hóa động và nhiều tính năng bảo mật, làm cho nó trở thành ngôn ngữ lập trình linh hoạt.

3. Java hướng đối tượng

Java là một ngôn ngữ lập trình hướng đối tượng và điều này làm cho nó có thể mở rộng và linh hoạt. Vì nó sử dụng cú pháp của ngôn ngữ lập trình hướng đối tượng nên các nhà phát triển có thể tạo các chương trình mô-đun.

4. Java có khả năng mở rộng

Java được sử dụng ở mọi nơi, bao gồm máy tính để bàn, thiết bị di động, ứng dụng, v.v. Nó có thể chạy hiệu quả trên bất kỳ hệ điều hành nào và rất lý tưởng để xây dựng các ứng dụng. Khả năng mở rộng và tính linh hoạt này đã biến Java trở thành ngôn ngữ thay đổi cuộc chơi trên nhiều lĩnh vực và thiết bị.

5. Java không phụ thuộc vào nền tảng

Java có khả năng di chuyển dễ dàng trên các nền tảng và có thể chạy tương tự trên các hệ thống khác nhau. Bản chất quan trọng của việc độc lập với nền tảng ở cấp độ nguồn và nhị phân làm cho Java trở thành một ngôn ngữ thiết yếu để học đối với các nhà phát triển.

6. Java có API phong phú

Java có một hệ thống Giao diện lập trình ứng dụng (API) phong phú bao gồm các gói, giao diện và lớp, cùng với các phương thức và trường của chúng. Điều này cho phép các nhà phát triển tích hợp các trang web và ứng dụng khác nhau.

7. Java là mã nguồn mở

Hầu hết các tính năng của Java là mã nguồn mở; điều này làm cho việc xây dựng các ứng dụng rẻ và dễ dàng. Java có sự hỗ trợ của các thư viện như Google Guava, Maven, JHipster và Apache Commons, cho phép các nhà phát triển có nhiều lựa chọn để làm việc.

Xem thêm: Java And PHP Programming Complete Course | Free

8. Java miễn phí

Java là phần mềm tải xuống miễn phí trên Giấy phép mã nhị phân Oracle (BCL), cho phép người mới bắt đầu phát triển ứng dụng dễ dàng và học lập trình Java hiệu quả.

9. Java cung cấp nhiều công cụ phát triển

Các Môi trường Phát triển Tích hợp (IDE) khác nhau có sẵn trong Java là một lý do quan trọng đằng sau việc nó nằm trong số các ngôn ngữ lập trình được tìm kiếm nhiều nhất. Các IDE của Java—Netbeans, Eclipse, IntelliJ và Android Studio—cung cấp nhiều phương tiện khác nhau để phát triển nhiều loại ứng dụng và phần mềm.

10. Java mang đến cơ hội việc làm

Phát triển Java là một nghề nghiệp sinh lợi cao. Với trình độ Java thành thạo, bạn có thể mong đợi những cơ hội việc làm tuyệt vời, gói lương và sự hài lòng trong công việc. Ngoài ra, với kinh nghiệm và thông tin đăng nhập, bạn có thể tiến tới các vai trò và cơ hội việc làm được trả lương cao hơn.

 • Java có dễ học không?

So với các ngôn ngữ lập trình khác, cú pháp đơn giản giống như tiếng Anh của Java cho phép người học viết, gỡ lỗi và biên dịch ngôn ngữ này. Hơn nữa, vì được tải xuống miễn phí cho mục đích sử dụng cá nhân, bạn có thể dễ dàng truy cập, thực hành và học lập trình Java.

Khóa học lập trình Java miễn phí

Dưới đây mình cập nhật và chia sẻ link đăng ký vĩnh viễn top các khóa học lập trình Java hiện nay, thường dành cho 120 người đăng ký đầu tiên kể từ thời điểm khóa học được chia sẻ. Theo dõi chia sẻ mới nhất tại Facebook Page hoặc đăng ký nhận bản tin dưới cuối bài viết b nhé.

Core JAVA Bootcamp from Zero to Hero 2024

Core Java programming | core java made easy | Complete core java in simple way | full stack java developer – core Java. source: udemy.com

2024 Core JAVA Bootcamp from Zero to Hero
2024 Core JAVA Bootcamp from Zero to Hero free source: udemy.com
 • 15.5 hours on-demand video
 • Assignments
 • Access on mobile and TV
 • Full lifetime access
 • Certificate of completion

Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn dành cho 120 đăng ký đầu tiên trong hôm nay (free for 120 enrolls today), dưới 05.01.2024

https://www.udemy.com/course/2022-core-java-bootcamp-from-zero-to-hero/?couponCode=3FE254A839D0D23D3520

Learn Java to Master

Explore this course to convert yourself to build Professional Java programs independently. Source: Udemy.com

Learn Java to MasterExplore this course to convert yourself to build Professional Java programs
Learn Java to Master free Source: Udemy.com

63.5 hours on-demand video
Access on mobile and TV
Full lifetime access
Certificate of completion

 • “Learn basic concepts clearly of all important topics
 • Learn in detail view of of topics by taking notes in theory videos.
 • Understand programs how they can be built in practical videos
 • Revise and master every aspect
 • Learn modern Java programming to build real world Java application
 • Learn to build complete Java application without anybody’s help”

Source: Udemy.com

Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn cập nhật 09.6.2023: https://www.udemy.com/course/learn-java-to-master/?couponCode=AA5FFCA89F15694DA0BB

Complete Java Megacourse: Beginner to Expert

Learn how to work with Java like a pro with this project-based course! source: udemy.com

Complete Java Megacourse: Beginner to Expert
Complete Java Megacourse: Beginner to Expert

Cập nhật 21.12.2022

53 hours on-demand video
6 downloadable resources
Free | Full lifetime access (150 enrolls today)

What you’ll learn

“The essential Java Programming language
How to program in Java professionally
Learn different best practices to apply to different industries
Gain and improve your coding skills
How to build applications and systems performing key operations in areas such as mathematics, finance, sport, science, art, and language
Prepare for interviews by learning key concepts in Java
How to design and develop unique graphical user-interactive software for mobile applications
Practice through individual and teacher-student project-based exercises applied to real-life scenarios.” source: udemy.com

“Learn programming in Java! Develop like a pro!

In this course, you will be learning how to build integrated applications and systems designed to perform key operations in different subject areas, ranging from art, science, and language. You will also be learning how to design and develop a unique graphical user-interactive software that can be used in mobile applications to perform a variety of simultaneous functions that will be accessible to people globally, thanks to Java’s platform-independent nature. Getting suggestions from users about any technological solution is the most essential step in enhancing the prosperity of developed software, and as such you will be learning how this could be made possible while exploring Java´s object-oriented characteristic throughout this course.

Each lesson contains interactive programming slides which provide you with tons of knowledge about the topic, including various instructor-student project-based exercises, as well as individual project-based exercises presented in each lesson. Each exercise not only touches on different subjects globally, but is also accompanied by explainable solutions per lesson. While there are lots of benefits to gain from enrolling in this course, catering to your needs by providing easy-to-follow dynamic video lessons throughout the process of learning has been the notion used in the development and overall design of this course. Finally, the course has been designed and put together by an experienced software engineer and computer science instructor with years of experience in the field. That’s why this is the only Java course you’ll ever need to start programming like a pro!” source: udemy.com

Link đăng ký vĩnh viễn (cập nhật 21.12.2022)

https://www.udemy.com/course/complete-java-megacourse-beginner-to-expert/?couponCode=2CA240BE8E590EE65EB9

Project Development Using JAVA for Beginners update 2022

✅ Project Development Using JAVA for Beginners – 2022
Learn Java from scratch and become Software Engineer. (Source: Udemy.com)

Project Development Using JAVA for Beginners 2022
Project Development Using JAVA for Beginners 2022

45.5 hours on-demand video
Full lifetime access

(Source: Udemy.com)

✅ Link đăng ký miễn phí và sử dụng vĩnh viễn (áp dụng cho 1000 người đăng ký đầu tiên):

https://www.udemy.com/course/project-development-using-java-for-beginners-2020/?couponCode=86C4DAA5F591F52BAD79

Preparation to Java SE 11 Developer Exam: 1Z0-819 & 1Z0-817

Preparation for Oracle Certification (Java Certification) Java 11 1Z0-819, 1Z0-809 & 1Z0-817 with example and home tasks

Source: udemy.com

Preparation to Java SE 11 Developer Exam: 1Z0-819 & 1Z0-817
Preparation to Java SE 11 Developer Exam: 1Z0-819 & 1Z0-817

“What you’ll:

 • Acquire a fundamental understanding of Java, including its syntax and the primitive data types.
 • Acquire the knowledge necessary to demonstrate your proficiency in Java to potential employers in the future.
 • The fundamentals of programming will be taught to students, which will better prepare them to comprehend other programming languages.
 • Programming in an object-oriented fashion
 • Gain insight from a real programmer on the best programming practices.
 • Master the art of writing clean code that is scalable, readable, and easy to maintain.
 • You will gain knowledge of the tutor’s source code. Every assignment is finished in conjunction with the Trainer.
 • Acquire the knowledge necessary to create Java programs using integrated development environments.
 • Debugging tools
 • Eclipse IDE
 • SOLID principles
 • The Framework for Java Collections
 • Versions of the List interface that have been implemented
 • Interface for the Map and Its Implementations
 • Establish the Interface, as well as the Implementations
 • Java’s collection APIs and the most effective ways to use them
 • Analysis of the relative strengths of the various collections
 • Java programming with a functional focus
 • Lambda functions
 • The references for methods
 • Design of Squeaky-Clean Architecture
 • GoF Patterns (Creational, Structural and Behavioral)
 • Test-driven development
 • BDD as well as ATTD
 • Examination of Integration
 • JUnit 5
 • Mockito
 • Powermock
 • API for Reflection
 • Class that is optional.
 • Java’s date and time functionality explained in detail
 • Modules in Java
 • Migration to an application that is modular.
 • I18N & L10N (Internationalization and Localization with Java)
 • Concurrent threading and multiple processes” Source: udemy.com

Link đăng ký miễn phí(30.5.2022)

https://www.udemy.com/course/oracle-certification-java-11-learnit/?couponCode=8BC104F3D424F46FA2A2

Java Collections Framework + Generics, Lambdas & Stream API

Learn Java Collections Framework from scratch to PRO level with practical exercises

Java Collections Framework + Generics, Lambdas & Stream API
Java Collections Framework + Generics, Lambdas & Stream API

Source: udemy.com

 • Here is what you can expect to pick up.
  Different collections within the Collection hierarchy provided by the Java Collections Framework
  A variety of Containers based on the map’s hierarchy
  Examples of the collection’s use taken from real-world situations
  Hash tables that are iterable and iterator-based
  collections organized in a binary tree format
  Programming in a Functional Manner
  Programming in a Functional Manner Using Collections
  How to Write Clear and Concise Code in Java Using Generics and the Stream API How to Write Clear and Concise Code in Java Using Generics and the Stream API How to Write Clear and Concise Code in Java Using Lambdas. Source: udemy.com

Link đăng ký miễn phí:

https://www.udemy.com/course/java-collections-framework-learnit/?couponCode=908433BBCC19613B2B0A

GoF Design Patterns – Complete Course with Java Examples

Software Design Patterns in OOP with Java examples. Architecture principles and clean code design in OOP applications.

Source: udemy.com

GoF Design Patterns - Complete Course with Java Examples
GoF Design Patterns – Complete Course with Java Examples

There are a great number of additional classes that cover this subject. Therefore, why did you decide to go with this specific path? Just a few of the reasons are as follows:

– Some Examples of Coding

It is not enough to simply read books and watch videos in order to become proficient in programming. In addition to this, you will need a significant amount of practice. Throughout the duration of this training course, you will go over a variety of real-world activities and coding examples that will assist you in improving your knowledge of Java.

– Open source code

There are no secrets kept from our students! Include the source code for the solutions to the homework assignments as well as the source code of any examples that were discussed during the training. If you have the source code, all you need to do to run it on your local computer and gain a better understanding of how things function is copy and paste it.

For the purposes of education, you are free to use any and all of the source code examples. In the event that the students have not previously worked with any testing framework, this is of tremendous assistance in the process of configuring the environment and making the tests function.

– Q&A support

The availability of the instructor is a significant factor that differentiates the offline learning process from the online learning process. If you are in the same room as a tutor, he will always be able to assist you in getting a better understanding of the particular concept or in helping you fix the code on your computer.
Throughout the duration of this class, we will provide students with responses to any questions that are raised in the Q&A section. In the event that there are questions that are asked repeatedly, separate video lessons will be created to demonstrate how to respond to the problem.

Therefore, by enrolling in this course, you will not merely receive access to video materials, code exercises, source code, and an unrestricted version of a free mobile application (which is, without a doubt, pretty neat, right?:)).

, however, along with this course, you will also receive support from a tutor and responses to any questions you may have.

– Relevant knowledge

After doing some research into the other Java courses that are offered on Udemy, our team came to the conclusion that the majority of them have nothing to do with actual life. The information that is discussed in that location is quite dated and woefully inadequate when compared to what is currently available. For instance, the instructor presents a structure that has not been applied in the real world for the past 15 years. Or teachers may place an excessive amount of emphasis on the programming design that is not in use at all today!

The instructor of this class works as a consultant for a highly regarded IT outsourcing company, where he contributes to the delivery of innovative information technology solutions to all of his customers. You are more than welcome to look at the instructor’s LinkedIn page and check out their skills endorsement. Andrii Piatakha’s abilities were rated by more than 19 thousand people from all over the world, the vast majority of whom worked for one of the top 100 companies in the world.

You can rest assured that you will be spending your time wisely with this course, as it is taught by one of the most highly regarded IT consultants in the entire world.

– An app for mobile devices that is completely free for our students to use

Java expertise is one of many skills. Another skill that is necessary is the ability to perform well in company interviews. These days, a significant number of businesses use tests as part of the candidate selection process during the initial round of interviews. In order to meet the requirements of this endeavor, we developed various applications to practice skills. (Source: udemy.com )

Link đăng ký miễn phí, cập nhật 28.7.2022,

https://www.udemy.com/course/gof-design-patterns-learnit/?couponCode=3E14E898B64D6F8FBCFB

Java Programming: Complete Beginner to Advanced

Become a Computer Programmer by Learning Core Java Skills. Source: udemy.com 

Java Programming: Complete Beginner to Advanced Become a Computer Programmer by Learning Core Java Skills
Java Programming: Complete Beginner to Advanced
Become a Computer Programmer by Learning Core Java Skills

Source: udemy.com

Bạn có muốn học các kỹ năng lập trình thực tế sẽ giúp bạn có được công việc lập trình java đầu tiên của mình không?

Java là một trong những ngôn ngữ lập trình phổ biến nhất được sử dụng để tạo các ứng dụng và ứng dụng Web. Java được thiết kế để sử dụng linh hoạt, cho phép các nhà phát triển viết code một lần nhưng có thể hoạt động trên bất kỳ thiết bị nào. Khóa học này do các Giảng viên của Học viện CodeIn đào tạo, đây là những chuyên gia được Chứng nhận Oracle với nhiều năm kinh nghiệm về lập trình Java.

Kết thúc khóa học này, bạn hiểu rõ các tính năng, cách sử dụng ngôn ngữ lập trình Java… bởi vì khóa học này bao gồm chi tiết nhiều nội dung  và tập trung để chia nhỏ các chủ đề với các ví dụ đơn giản. Mỗi bài giảng đi kèm với ví dụ cụ thể mà bạn có thể thực hành theo cách của riêng mình. Khoá học này phù hợp với bất cứ ai, cho dù bạn chưa từng học lập trình trước đây, hoặc nếu bạn đã biết những lập trình cơ bản, hoặc nếu bạn là một lập trình viên chuyển tìm hiểu thêm về ngôn ngữ sang Java, hoặc chỉ muốn tìm hiểu thêm về các tính năng của Java.

Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn, cập nhật ngày 06.9.2022 (cho 200 slots đăng ký đầu tiên):  https://www.udemy.com/course/java-programming-complete-beginner-to-advanced/?couponCode=78E9E97D3063A7F044C5

The Complete Java Game Development Course for 2022

Develop Java games from scratch: From Beginner to Expert

Source: udemy.com

The Complete Java Game Development Course for 2022
The Complete Java Game Development Course for 2022

Link đăng ký miễn phí (1000 slots): https://www.udemy.com/course/java-games-development/?couponCode=YANEV_FREE9

Master Multithreading – Concurrency with Java Examples

Multithreading, Parallel Computing, Concurrency, Parallel Programming – learn in this course with Java code examples (Source: udemy.com).

Master Multithreading in Java
Master Multithreading in Java

What you’ll learn

 • “Multithreading :)
 • Memory Management in Multithreading Programs
 • Monitor/Mutex and how to work with it
 • Build well designed & correct multithreaded applications in Java, with confidence
 • How to create Java Multithreading Apps
 • How Thread Scheduler works in Java
 • What is Race Condition and how to avoid it
 • Concurrent Programming
 • Deadlocks & Livelocks and how to avoid them
 • Executor Services in JDK
 • Lock API in JDK
 • Learn to write Asynchronous/Parallel Programming code using Functional Style APIs
 • Synchronizers
 • Gain expert-level practical knowledge of modern software architecture & programming using Threads
 • Understand the advantages, limits and properties of Parallel computing
 • Learn to write Asynchronous code using Completablefuture” Source: udemy.com 

Link đăng ký vĩnh viễn (cho 1000 đăng ký đầu tiên): https://www.udemy.com/course/multithreading-learnit/?couponCode=39F5E52468081DDB0692

Applying Java Programming for Real World Project Development

You will learn to apply Java programming to develop real world projects with layered architecture and best practices. Source: udemy.com

Applying Java Programming for Real World Project Development
Udemy Applying Java Programming for Real World Project Development

What you’ll learn

 • “You will learn to install JDK and Local development environment
 • You will learn about Class diagrams, Sequence diagrams and Activity diagram
 • You will learn to Apply Java Concepts to Develop a Real world Project
 • You will learn the best practices of Java Project Development
 • You will learn about Layered Architecture and How to use it to develop Java Projects
 • You will learn to debug and troubleshoot using Eclipse tool” Source: udemy.com 

→ Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn (áp dụng cho 1000 đăng ký đầu tiên) mời bạn xem ở link sau, (nếu bạn cần hãy nhanh tay đăng ký trước ưu đãi miễn phí này hết hạn nhé).

https://www.udemy.com/course/applying-java-programming-for-real-world-project-development/?couponCode=6F491EBF256546956CE3

Learn Coding with Java from Scratch: Essential Training 2022

Mastering Java 17 with the modern features in 2022, know how it works. Become A Professional Java Developer in no time! Source: udemy.com

Learn Coding with Java from Scratch
Learn Coding with Java from Scratch (Udemy)

✅ “What you’ll learn
– [ ] Introduction to coding with Java
– [ ] Java Tools and Setup
– [ ] Variables, Data Types, Casting, Operators, and doing Mathematics
– [ ] Strings and Working with text using Java Techniques
– [ ] Flow control and Making Different Decisions: if – else if – else, and switch – case
– [ ] Loops, Repetitions, and Iterations: while, do while, for, and Controlling blocks
– [ ] Working with Arrays in depth
– [ ] Methods and functional programming in Java
– [ ] Object-Oriented Programming: Classes, Objects, Attributes, Modifiers, and More
– [ ] Advanced Object-Oriented Programming: Inheritance, Interfaces, Enumerations and More” Source: udemy.com

➤ Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn (áp dụng cho 1000 đăng ký đầu tiên) mời bạn xem ở link sau, (nếu bạn cần hãy nhanh tay đăng ký trước ưu đãi miễn phí này hết hạn nhé).

https://www.udemy.com/course/learn-coding-with-java-from-scratch-essential-training-2022/?couponCode=61B843411A07EA0E62AC

Java Programming For Complete Beginners And Experts

Learn Java Programming In This Course With 275+ Coding Examples And Become A Complete Java Programmer. Source: udemy.com

ava Programming For Complete Beginners And Experts
ava Programming For Complete Beginners And Experts
 • 49.5 hours on-demand video
 • 261 downloadable resources
 • Full lifetime access

Những gì bạn sẽ học (lược dịch)

 • Tìm hiểu các tính năng cơ bản và nâng cao của Java với việc xem xét nội bộ của JVM.
 • Học và Làm chủ Lập trình Hướng Đối tượng bằng cách làm theo các ví dụ thích hợp.
 • Tìm hiểu và nắm vững tính kế thừa, tính đa hình, tính trừu tượng
 • Tìm hiểu và nắm vững các ngoại lệ, Chung, Tập hợp, Đồng thời, Đa luồng, Lập trình mạng
 • Tìm hiểu và thành thạo Java IO, Java NIO, JDBC với MySQL, Garbage Collector, Annotations, Reflection, Regular Expressions.
 • Học và thành thạo lập trình chức năng bằng cách sử dụng các tính năng của Java 8 như Lambda Expressions và Streams
 • Sau các bài giảng, hãy tạo một số ứng dụng sẽ hỗ trợ bạn trong việc bao quát khái niệm.
 • Sau nhiệm vụ và các giải pháp của họ, hãy tạo một số ứng dụng sẽ hỗ trợ bạn trong việc bao quát khái niệm.
 • Bằng cách giải các câu đố, bạn sẽ có được kinh nghiệm với Kỳ thi Chứng chỉ Java và hiểu toàn diện về các phần.
 • Tìm hiểu cách sử dụng Tính năng IDE (IntelliJ) để viết mã nhanh chóng

Khóa học này được phát triển cho các ứng cử viên lập trình Java và cũng cho các lập trình viên Java có kinh nghiệm muốn nâng cao kỹ năng Lập trình hướng đối tượng và tìm hiểu các khái niệm lập trình Java nâng cao.

Khóa học này có 36 phần, 285 video bài giảng, 36 câu đố và 50 bài tập viết mã.

Các bài giảng bao gồm các chủ đề được yêu cầu nhiều nhất, bao gồm tài nguyên mã, với các nhận xét giải thích từng dòng. Các câu đố bao gồm các câu hỏi được chọn sẽ giúp bạn chuẩn bị cho các kỳ thi Chứng chỉ Java của Oracle. Bài tập sẽ giúp bạn tự viết mã bằng hướng dẫn. Bạn cũng sẽ có một giải pháp hướng dẫn có thể tải xuống cho mỗi bài tập.

Khóa học này có 36 phần, 285 video bài giảng. Bài giảng bao gồm các chủ đề bắt buộc nhất. Mỗi video bài giảng có một phần trình bày ngắn trung bình khoảng 1 phút mang lại cái nhìn tổng quan về lý thuyết của chủ đề. Trong mỗi bài giảng video, tôi sẽ phát triển từng bước một ứng dụng cơ bản bằng cách sử dụng IntelliJ bao gồm chủ đề liên quan. F hoặc mỗi bài giảng, một tài nguyên có thể tải xuống được cung cấp bao gồm tất cả các tệp nguồn java. Tất cả các tệp nguồn Java đều có chú thích giải thích từng dòng một.

Technical Java Interview Prep for IT professionals

11.5 hours on-demand video
14 articles
5 downloadable resources
2 coding exercises
Free Full lifetime access

Technical Java Interview Prep for IT professionals
Technical Java Interview Prep for IT professionals

✅ Những gì bạn sẽ học
– [ ] Tìm hiểu các câu hỏi mã hóa hiện tại được hỏi trong các cuộc phỏng vấn bao gồm cả các giải pháp của họ.
– [ ] Học Core Java theo cách tốt nhất bằng cách viết mã.
– [ ] Bạn sẽ học cách viết các hàm / phương thức nhanh hơn khi bạn thực hành trong khi xem các bài học
– [ ] Bạn sẽ sử dụng và sở hữu các chức năng được viết và sửa đổi khi cần thiết để phù hợp với nhu cầu của bạn.
– [ ] Trong khóa học này, bạn sẽ tìm thấy nhiều bài học khác nhau và bạn có thể bắt đầu từ bất kỳ phần nào. Sử dụng chúng để nắm vững mục tiêu học tập của bạn.
– [ ] Chuẩn bị cho cuộc phỏng vấn là một việc hối hả, một người cần phải làm để đạt được vào vòng tiếp theo, v.v. Mục tiêu của chúng tôi là thành thạo Phỏng vấn kỹ thuật cho nhân viên CNTT
– [ ] Làm chủ Kỹ thuật phỏng vấn là một trong những phương pháp học tập cần thiết để chuẩn bị cho một cuộc phỏng vấn. Chúng tôi sẽ giúp bạn đạt được điều đó nhiều nhất có thể.
– [ ] Java được sử dụng trong cốt lõi của nhiều tổ chức trong nhiều thập kỷ. Họ cần bạn duy trì codebase java, nó là thành phần không thể thay thế!
– [ ] Tham gia vào các cuộc trò chuyện (tham gia bất hòa từ 7 đến 77+), các sự kiện trực tiếp và chia sẻ câu hỏi cũng như nhận xét của bạn và tìm hiểu thêm.
– [ ] Vào cuối khóa học, bạn sẽ có quyền truy cập vào một số nội dung thưởng. Nó sẽ giúp bạn chuẩn bị nhiều hơn khi bước vào các cuộc phỏng vấn.
– [ ] Khi bạn cung cấp thêm các câu hỏi phỏng vấn trong mối bất hòa, chúng sẽ được cộng đồng giải quyết và thêm vào chương trình học để bạn tham khảo. Trao quyền cho nhau.
– [ ] Bạn sẽ nắm vững cách sử dụng vòng lặp for cổ điển và tận dụng tốt nhất Thao tác chuỗi.

→ Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn (áp dụng cho 300 slot đăng ký đầu tiên) mời bạn xem ở link sau, (nếu bạn cần hãy nhanh tay đăng ký nhé trước ưu đãi miễn phí này hết hạn).

https://www.udemy.com/course/technical-java-interview-prep-for-it-professionals/?couponCode=BENJI-INVITES-U

Java Network Programming – Mastering TCP/IP | CJNP+ 

Learn Java network programming by practical example applications\You will develop Client Server,GUI Chat and other apps.

Java Network Programming - Mastering TCP/IP | CJNP+ 
Java Network Programming – Mastering TCP/IP | CJNP+

“What you’ll learn

 • Java Networking
 • TCP/IP Fundamentals
 • Network Topologies
 • Creating Online Chat Application with Java
 • Developing Server/Client Project Application
 • Using Java Networking Class
 • Create Applications that uses TCP or UDP protocols
 • Creating GUI Chat Applications
 • Server/Client Applications
 • HTTP Request
 • Networking Fundamentals
 • UDP/TCP Programming
 • SMTP Server Programming in Java
 • P2P Applications”

Source: udemy.com

→ Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn (áp dụng cho 250 slot đăng ký đầu tiên) mời bạn xem ở link sau, (nếu bạn cần hãy nhanh tay đăng ký nhé trước ưu đãi miễn phí này hết hạn).

https://www.udemy.com/course/network-programming-java-mastering-java-networking/?couponCode=STARTLEARNINGSEP

The Ultimate Hands-On JSP Bootcamp – JSP Masterclass

Master JSP 3.1 – Develop dynamic web apps with JSP (Java Server Pages). Write Java code in HTML files with JSP. Source: udemy.com

The Ultimate Hands-On JSP Bootcamp - JSP Masterclass
Udemy The Ultimate Hands-On JSP Bootcamp – JSP Masterclass

Link đăng ký miễn phí cho 200 slots đăng ký đầu tiên: https://www.udemy.com/course/jsp-course/?couponCode=JSPHERO

Java 2022 Complete Course For Beginners

Java Complete Training Course For Beginners 2022, Complete Java. Source: udemy.com

java-2022-complete-course-for-beginners
java-2022-complete-course-for-beginners

Nội dung chính (lược dịch): Khóa học hoàn chỉnh về Java cho người mới bắt đầu Java 2022

Khóa học Java này được thiết kế để cung cấp một nền tảng vững chắc và các kỹ năng sẵn sàng làm việc để phát triển Java. Có được kinh nghiệm thực hành trong các khuôn khổ JDBC và JUnit cùng với kiến ​​thức về các toán tử, mảng, vòng lặp, phương thức và hàm tạo của Core Java 8. Chương trình lý tưởng cho bất kỳ ai muốn tìm hiểu những kiến ​​thức cơ bản về Java và bắt đầu sự nghiệp của họ với tư cách là một Nhà phát triển Java.

Khóa học được tạo ra với nội dung kỹ lưỡng, sâu rộng nhưng dễ theo dõi mà bạn sẽ dễ dàng hiểu và dễ tiếp thu.

Khóa học bắt đầu với những điều cơ bản, bao gồm các nguyên tắc cơ bản về Java, lập trình và tương tác với người dùng.

→ Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn (áp dụng cho 200 slot đăng ký đầu tiên) mời bạn xem ở link sau, (nếu bạn cần hãy nhanh tay đăng ký nhé trước ưu đãi miễn phí này hết hạn).

https://www.udemy.com/course/java-2022-complete-course-for-beginners/?couponCode=90263DC396AF3BE96AF2

Intellij IDE Productivity and Debugging Techniques with Java

Optimize Your Java Programming Integrating Intellij IDE for GIT Support, Refactoring, Maven, JavaFX, JUnit and Debugging. source: udemy.com

Intellij IDE Productivity and Debugging Techniques with Java
Intellij IDE Productivity and Debugging Techniques with Java

 

What you’ll learn:

Build a basic Java project with Intellij
Explore Intellij project builder and project files
Optimize KeyMat and learn to use Intellij Short Cuts
Master project tools, windows, TODOs and code editors
Learn to perform automatic code, file and project inspection
Extract methods and move member variables
Perform code structure and signature change
Learn to use, show edit and create Intellij Live Templates
Master all Java error typles, debugging and breakpoints
Integrate GitHub and Git with Intellij. Learn to commit, add, merge code and manage branches.
Mester Java code testing by Integrating JUnit and Intellij
Create JavaFX apps and build scenes”

Intellij is the industry standard among all Java developers. Any beginner or expert user of the Java programming language looking to improve their productivity via the best IDEs for Java can greatly benefit from the Intellij Productivity and Debugging Techniques Course. Intellij provides smart code completion, code inspections, on-the-fly error highlighting and quick-fixes, along with automated code refactoring and rich live templates. This course will ensure that you master each and every of those capabilities.

IntelliJ the most powerful and popular Integrated Development Environments (IDE) for Java. It is developed and maintained by JetBrains and available as community and ultimate edition. This feature rich IDE enables rapid development and helps in improving code quality.” source: udemy.com

Link đăng ký vĩnh viễn, cập nhật 14.12.2022, cho 150 đăng ký đầu tiên:

https://www.udemy.com/course/intellij-java/?couponCode=MYFREE22

Java Test Automation Engineer – from Zero to Hero

3 coureses in 1! Practical guide to become a Professional QA Automation Engineer in Java (AQA). Source: Udemy.com

Java Test Automation Engineer - from Zero to Hero
Java Test Automation Engineer – from Zero to Hero
 • 12.5 hours on-demand video
 • 1 article
 • Access on mobile and TV
 • Full lifetime access

What you’ll learn

 • Automation Testing
 • Selenium Webdriver from Basics to Advanced Level
 • Learn best practices from true programmers
 • Learn how to write scalable, readable and maintainable clean code
 • You will learn source code of the tutor. All homework is completed with the Trainer
 • Intellij Idea
 • JUnit 5
 • Selenium basics
 • Selenium in Java
 • Selenium Waits
 • Page Object concept
 • Web Component concept
 • Data Transfer Object concept
 • Gradle basics
 • Postman basics
 • API basics
 • REST API
 • RESTful Web Services
 • HTTP methods
 • HTTP status codes
 • JSON schemas
 • API testing
 • RestAssured from basics to advanced

Source: Udemy.com

Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn dành cho 120 đăng ký đầu tiên trong hôm nay (free for 120 enrolls today): https://www.udemy.com/course/java-test-automation-engineer-from-zero-to-hero/?couponCode=E7ACA48B542336EF4F8E

Java Programming with ChatGPT

Java Programming with ChatGPT: Learn using Generative AI. Unlock the Secrets of Java with Generative AI Assistance and Start your career as a Professional software engineer. source: udemy.com

 • 7 hours on-demand video
 • 3 coding exercises
Hướng dẫn tự học lập trình Java cùng ChatGPT
Hướng dẫn tự học lập trình Java cùng ChatGPT

“What you’ll learn

 • The advantages and key features of Java as a programming language
 • Learn How to use ChatGPT to apply Generative AI techniques
 • Setting local java coding environment to create your own coding practices
 • Learn the basic syntax rules of Java, including declarations, expressions, and statements
 • Understand primitive data types such as int, double, char, and boolean, and how to use them effectively
 • Statements, Operators and loops you will Code on real world project requirements
 • Master control flow statements like if-else, switch-case, and loops (for, while, do-while) to control program execution
 • Use conditional statements to make decisions and create dynamic program behavior
 • Work with arrays to store and manipulate collections of elements of the same type
 • Learn how to work with strings and methods using ai prompts
 • Obtain proficiency in Java 21 and apply for future projects with Gen AI
 • Apply your Java skills to develop practical projects, such as a calculator, ATM machine, or simple game.
 • Gain hands-on experience by building small-scale applications from scratch

Who this course is for:

 • Beginners who have never coding before
 • Individuals with little to no prior programming experience looking to start their coding journey with Java
 • Those who want a comprehensive introduction to Java fundamentals with personalized AI guidance
 • College students or coding enthusiasts eager to learn Java programming in a structured and interactive environment
 • Those seeking a solid foundation in Java for academic studies or personal projects
 • Professionals from non-technical backgrounds aiming to transition into the field of software development
 • Individuals who prefer self-paced learning and want to delve into Java programming with the support of AI technology
 • Who are interested in learning about Generative AI and its practical applications in Java programming
 • Professionals looking to enhance their Java expertise for career growth and advancement opportunities
 • Individuals from around the world with access to an internet connection and a desire to learn Java with AI support
 • Learners seeking a flexible and accessible online course to master Java programming, regardless of their location”

source: udemy.com

Link đăng ký miễn phí vĩnh viễn dành cho 120 đăng ký đầu tiên trong hôm nay (free for 120 enrolls today) 27/3/2024: https://www.udemy.com/course/java-programming-with-chatgpt-learn-using-generative-ai/?couponCode=JAVAAI

4.7/5 - (6 bình chọn)
Content Protection by DMCA.com

Theo dõi
Thông báo của
guest
0 Bình luận
Phản hồi nội tuyến
Xem tất cả bình luận
ChiasePremium

Blog chia sẻ Kiến thức công nghệ và Trải nghiệm tài nguyên số. Hướng dẫn đăng ký và Hỗ trợ sử dụng các loại Tài khoản Premium.

Share via
Copy link